Multifunkciós gyorsindító, akkuindító, indításrásegítő, kompresszor, powerbank, lámpa

11-997

Gyártói garancia: 1 év.

A NEO "Jumpstarter" indítóeszköz (ref. 11-997) egy olyan eszköz, amely számos funkciót egyesít magában. A Jumpstarter különösen hasznos a téli napokon, amikor a hőmérséklet erősen csökken, és problémák merülnek fel a motor indításával. A készülék 14 000 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely 400 A-ig támogatja az indítást. Az akkumulátorkapcsok a csomag részét képezik. A Jumpstarter az autóban lévő összes olyan eszközt támogatja, amelyhez áramra van szükség. A készülék powerbank funkciója lehetővé ... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

A termékre a gyártó 1 év garanciát vállal. Bővebb információért kattintson IDE.

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Gyorsindító, kompresszor (3,5 bar), powerbank (1,4 Ah), zseblámpa multifunkciós berendezés 11-997, NEO

Gyorsindító multifunkciós berendezés, 11-997, NEO - egy több funkciót is ellátó berendezés. A gyorsindító különösen hasznos a téli napokon, amikor a hőmérséklet meredeken csökken, és problémák merülnek fel a motor indításával.

A berendezésben van egy akkumulátor, amely biztosítja a szükséges indítást, ha a jármű akkumulátorának teljesítménye nem elegendő az autó indításához. Az akkumulátorcsatlakozó csipeszek a készlet részét képezik. Az indítómotor az autó összes olyan berendezését is „életben tartja”, amely áramot igényel.

Az eszközön található powerbank funkció lehetővé teszi telefonok, táblagépek és laptopok töltését is.

A gyorsindítót egy kompresszorral is felszerelték, amely a kerekek felfújására szolgál, a zseblámpa pedig a legkülönbözőbb helyzetekben lehet hasznos kiegészítő.

Termékjellemzők:

A multifunkciós berendezés egyben akkuindító, indításrásegítő, powerbank, kompresszor és zseblámpa is

Az akkumulátorcsatlakozó csipeszek a készlet részét képezik

Kapacitás: 14 000 mAh

2 db USB 1/2A csatlakozóaljzat

Indításrásegítés 400 A-ig

Kerékfelfújás max. 3,5 bar

LED zseblámpa

Kijelző

A NEO "Jumpstarter" indítóeszköz (ref. 11-997) egy olyan eszköz, amely számos funkciót egyesít magában. A Jumpstarter különösen hasznos a téli napokon, amikor a hőmérséklet erősen csökken, és problémák merülnek fel a motor indításával. A készülék 14 000 mAh-s akkumulátort tartalmaz, amely 400 A-ig támogatja az indítást. Az akkumulátorkapcsok a csomag részét képezik. A Jumpstarter az autóban lévő összes olyan eszközt támogatja, amelyhez áramra van szükség. A készülék powerbank funkciója lehetővé teszi telefonok, táblagépek és laptopok töltését. A Jumpstarter kompresszorral is fel van szerelve, amellyel felfújhatja a kerekeket. A különböző helyzetekben történő használathoz fáklyával is rendelkezik.

Akkumulátor indítókészülék, indítási segédeszköz 400A-ig, tápegység 14Ah - két A típusú USB csatlakozó (1A és 2A), kompresszor 3,5BAR-ig - nyomásolvasás és -szabályozás, LED-es elemlámpa

11-997
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 6 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password