• Új

Munkakesztyű, latexbevonatú nylon, 3141X, méret: 10

97-617-10
A NEO munkakesztyű védi a kezét a szennyeződésektől, karcolásoktól és a munka közbeni káros hatásoktól. Latex bevonatú nejlonból készült. Használat közben kényelmet biztosítanak, magabiztos fogást tesznek lehetővé, még a kisebb tárgyak esetében is, ugyanakkor megakadályozzák, hogy a szerszámok kicsússzanak a kezéből. A CE-jelölés biztonsági garancia arra, hogy a termék megfelel az összes uniós követelménynek. Méretekben kapható: 8", 9", 10".... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Nylon munkavédelmi kesztyű, latex (foam) bevonattal, 2121X, méret 10, 97-617-10, NEO

Nylon munkavédelmi kesztyű, latex (foam) bevonattal, 2121X, méret 10, 97-617-10, NEO - alacsony kockázatú munkákhoz használt kesztyű. A kesztyű védelmet nyújt az apróbb mechanikai hatások okozta sérülések, a gyenge és könnyen visszafordítható hatású tisztítószerek, az időjárási tényezők, a gyenge ütések és rezgések ellen.

Házi használatra valamint szállítási, szerelési tevékenység, apró alkatrészek gyártása körüli munkákra, kertészkedésre, barkácsolásra tervezték.

A kesztyű jól hozzásimul a kézhez, és biztost fogást garantál még apró tárgyak esetében is.

A rugalmas mandzsetta megakadályozza a kesztyű lecsúszását.

Termékjellemzők:

Kopásállóság: 2 (0-4)

Vágásállóság (éles tárgy esetén): 1 (0-5)

Szakadásállóság: 2 (0-4)

Szúrásállóság: 1 (0-4)

Varrás nélküli

Jól hozzásimul a kézhez

Jó fogást biztosít

A latex bevonat véd a kosz behatolása ellen

Alkalmazási terület: szállítás, raktározás, szerelés, házkörüli munka, kertészkedés, könnyen megfogható apró tárgyak, barkácsolás

Választható méretek: 8”, 9”, 10”

Az EN 388 szabványnak való megfelelőséget igazoló CE tanúsítvány

Anyaga:

Fő anyag: nylon

Bevonat: habosított latex

A NEO munkakesztyű védi a kezét a szennyeződésektől, karcolásoktól és a munka közbeni káros hatásoktól. Latex bevonatú nejlonból készült. Használat közben kényelmet biztosítanak, magabiztos fogást tesznek lehetővé, még a kisebb tárgyak esetében is, ugyanakkor megakadályozzák, hogy a szerszámok kicsússzanak a kezéből. A CE-jelölés biztonsági garancia arra, hogy a termék megfelel az összes uniós követelménynek. Méretekben kapható: 8", 9", 10".

Munkakesztyű, latex bevonatú poliészter (hab), 3141X, méret 10, fő anyaga: nejlon, burkolat: hab latex, kopásállóság (0–4) 2, éles tárgyak vágási ellenállása (0–5) 1, szakítószilárdsági ellenállása (0–4) 2, szúrási ellenállása (0–4) 1, vágási ellenállás az EN ISO 13997 X szerint, jól illeszkedik a kézhez, alkalmazás: minden szállítási, kezelési, tárolási, tárolási, összeszerelési munka, apró elemek gyártása, barkács, autóipar, kertészkedés, CE

97-617-10
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 32 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password