Összecsukható túlélő kés, 22 cm, 6 az 1-ben: kés, síp, kovakő, csavarkulcs, szíjvágó, üvegtörő, penge: 9cm

63-107
A NEO összecsukható túlélőkés (ref. 63-107) 22 cm teljes hosszal és 9 cm pengével egy multifunkcionális 6 az 1-ben eszköz, amely a következőket tartalmazza: kés, tűzszerszám, síp, csavarkulcs, övpenge és üvegtörő. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A fogantyú tartós műanyagból készült a biztos fogás érdekében. A kés övcsipesszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz mindig kéznél legyen.... Részletes leírás lejjebb.
  Megvásárolná?

Kiemelt partnereinket a "HOL LEHET MEGVENNI?" oldalon, vagy keresse kedvenc szerszámboltjában!

  Kérdése van?

Keressen minket bizalommal e-mail-ben!

Kiemelt webáruházak, melyek kizárólag termékeinket forgalmazzák:

SzerszamParadicsom.hu

PandaSzerszam.hu

Töltse le katalógusunkat, tekintse meg a terméket benne: kattintson IDE.

Gyártói oldalunk: kattintson IDE.

Összecsukható túlélőkés, 63-107, NEO - a 22 cm hosszú és 9 cm-es pengehosszúságú, többfunkciós eszköznek 6 alkalmazási lehetősége is van: kés, tűzkő, síp, csavarkulcs, biztonsági övvágó kés és ablakbetörő kalapács. A kést érdemes magunkkal vinni egy hegyi kirándulásra, erdei táborozásra vagy tereptúrára. Jól használható kézi szerszám gyors és átmeneti javítások vagy vastag anyagok, mint például biztonsági övek átvágása esetén. Az övre akaszthatósága révén mindig kéznél van, használatra kész, az összecsukhatósága pedig megkönnyíti a tárolást. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, ellenáll a mechanikai sérüléseknek, a markolat anyaga pedig tartós műanyag - biztos fogást garantál.

Termékjellemzők:

Túlélési túrákhoz tervezték

Összecsukható kivitel

Kiváló minőségű anyagokból készül

Többfunkciós

Síppal, tűzkővel, csillagkulccsal, ablakbetörővel, biztonsági övvágóval, deréköv akasztóval felszerelt


Műszaki adatok:

Teljes hossza: 22 cm

Pengehossz: 9 cm

Penge anyaga: rozsdamentes acél 420

Markolat anyaga: műanyag

A NEO összecsukható túlélőkés (ref. 63-107) 22 cm teljes hosszal és 9 cm pengével egy multifunkcionális 6 az 1-ben eszköz, amely a következőket tartalmazza: kés, tűzszerszám, síp, csavarkulcs, övpenge és üvegtörő. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, amely ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A fogantyú tartós műanyagból készült a biztos fogás érdekében. A kés övcsipesszel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz mindig kéznél legyen.

63-107
chat Hozzászólások (0)
Egyelőre nincs vásárlói vélemény.
Termék ajánló: ( 32 hasonló termék )
  • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password