A NEO kéziszerszámok minőségét folyamatosan ellenőrizzük


A NEO olyan eszköz, amelyet szakembereknek és igényes felhasználóknak gyártunk, ezért prioritásunk a legmagasabb minőség és tartósság. A professzionális eszközök tervezésének egyik kulcseleme a minőségük aprólékos és szigorú ellenőrzése a laboratóriumban.

A NEO kutatóközpontban az eszközök 50 különféle, speciális és szigorú tartóssági teszten esnek át, amelyeket kiváló szakemberek csoportja felügyel. A kvalitatív kutatás az európai szabványokon alapul. A laboratóriumban alkalmazott minőségirányítási rendszerünk rendelkezik az ISO 9001: 2015 minőségirányítási szabványoknak való megfelelésről szóló tanúsítvánnyal.

Ezen felül az eszközök tesztelését független, megbízható kutatóközpontokra bízjuk. Ennek eredményeként a NEO kéziszerszámok rendelkeznek a legfontosabb minőségi tanúsítvánnyal. Közülük: TÜV T + M, ISO és DIN.
A NEO márkát választva állandó színvonalon kapja a minőséget.


A kínálatban szereplő termékek garantálják a kiváló minőségű anyagokat, a legújabb technológiákat és a dizájnt.

A NEO eszközök igényes felhasználók és szakemberek bizalmát élvezik, akik a legmagasabb szintű megoldásokat keresik. Számos dokumentum tanúsítja a megbízhatóság elismerését.

Ezek közül a legfontosabb a 2012-ben kiadott nemzetközi TÜV tanúsítvány, amely szerszámjaink megbízhatóságának bizonyítéka. Ily módon csatlakoztunk a minőség-ellenőrzés területén működő európai szakértői csoporthoz.

Az engedély több mint 1000 termékre terjed ki, beleértve a mechanikai, építési, dekorációs szerszámokat és a munkaruházatot (HD sorozat).


Ennek köszönhetően a fogyasztó biztos lehet abban, hogy a vásárolt szerszámok megfelelnek az elvárásainak.


  A 25 ÉV TÖRÉSGARANCIÁS TERMÉKEINK LISTÁJÁT IDE KATTINTVA LÁTHATJA.    • Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Vagy Reset password